Skip Navigation LinksYucca > Vgradne omare

Vgradne omare

Vgradne omare učinkovito rešujejo prostorske probleme. Individualne in po meri izdelane omogočajo popolno izrabo prostora v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru. Od tal do stropa, od stene do stene, prosto stoječe, kot pregrada v prostoru ali kot vrata v drug prostor - vgradne omare z drsnimi vrati so izviren in estetski način opreme prostora.
Primerne so tudi za pisarniške prostore, vrtce, šole, zdravniške ordinacije, bolnišnice, hotele, trgovine ... Povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna.

Vsaka odločitev za nakup vgradne omare se mora začeti s skrbnim načrtovanjem. Najlažja pot bo, če obiščete naš razstavno-prodajni salon v Rimskih Toplicah. Tukaj vam bomo pomagali pri izbiri materialov in notranji razporeditvi ter vam pokazali različne možnosti vgradnje. Skupaj z vami bo nastal izhodiščni načrt.

IZVIRNE REŠITVE PO MERI

Velika izbira različnih materialov in barv polnil vam omogoča, da izberete svojo individualno rešitev, ki bo skladna z ostalo opremo ali pa bo dodala estetski element v prostor. Skoraj neslišna in gladko tekoča vodila, ki so vgrajena v vse omare, bodo služila še dolgo vrsto let.

NEŠTETO KREATIVNIH KOMBINACIJ

Bogata paleta polnil drsnih vrat se redno dopolnjuje z novimi materiali in barvami. Izbirate lahko med različnimi vrstami stekla, pleksi stekla, oplemenitenega iverala v različnih barvah in dekorjih ter različnimi tipi in barvami profilov. Če pomnožite ta izbor še z možnimi kombinacijami, bo izbira že pretežka.

FUNKCIONALNA IN PREGLEDNA

NOTRANJA UREDITEV
Police, predali, mrežaste košare - svojo vgradno omaro lahko poljubno opremite po svojih željah in potrebah. Praktičnost je pri tem osnovno vodilo, kajti le s premišljeno notranjo ureditvijo bo vaš izkoristek prostora res 100-odstoten. vgradne omare lahko opremite tudi s predalniki, izvlečnimi policami in sistemi za hidravlični izvlek obešalnikov.

PRAKTIČNI DODATKI

K funkcionalni in pregledni notranji ureditvi spadajo tudi drobni dodatki. Vaše kravate, rute, šali in čevlji bodo tako našli svoj lasten prostor. Jutranja rutina oblačenja bo hitrejša, pospravljanje pa enostavnejše. Nikoli več zmečkanih kravat!
Notranjost omare lahko obogatite tudi z navadnimi ali žičnimi predali. Boljšo preglednost bo omogočala notranja osvetlitev, ki se vklopi samo takrat, ko odprete vrata omare.

Individualnost in izvirnost sta zagotovljena. Upoštevajte osvetljenost prostora, barve in materiale v okolici ter vaš osebni stil.

Vsaka stvar bo dobila svoje mesto in pospravljanje bo hitrejše, enostavnejše in bolj prijetno. Red bo postal čisto vsakdanja zadeva.