Skip Navigation LinksYucca > Kartica zvestobe

Kartica zvestobe YUCCA


Odločili smo se , da vam, našim zvestim strankam omogočimo veliko ugodnost v našem podjetju
- podelimo kartico zvestobe YUCCA.

S tem želimo nagrajevati vaše zaupanje in zvestobo. Vabimo vas, da postanete ponosni imetnik kartice zvestobe YUCCA.

S kartico pridobite naslednje ugodnosti:
- brezplačno dostavo blaga
- brezplačno strokovno svetovanje
- redno obveščanje o akcijski ponudbi in novostih
- dodatne popuste pri nakupih, ki se z več nakupi povečujejo
- evidenco vaših nakupov


Kartico zvestobe YUCCA pridobite tako, da izpolnite Pristopno izjavo, ki jo dobite na prodajnem mestu Salon pohištva »VSE ZA DOM« Šmarjeta 17, Rimske Toplice in jo tam tudi oddate.
V primeru, da ne želite izpolniti Pristopne izjave na prodajnem mestu, lahko to storite na spletni strani www.yucca-rt.si. Kartico pa vam pošljemo na posredovani naslov v roku 30 dni.

Pravila za izdajo in uporabo kartice zvestobe YUCCA (.pdf format )

Pristopna izjava za »Kartico zvestobe YUCCA«

Namen Kartice zvestobe YUCCA je, da nagradi vas spoštovani kupec. Želimo, da bi bili zadovoljni z našimi storitvami in dodatnimi ugodnostmi, ki vam jih lahko nudimo, potem ko boste pridobili našo Kartico zvestobe.
Da bomo dodatne ugodnosti lahko omogočili tudi vam, potrebujemo vaše dovoljenje, ki nam ga boste podali s podpisom tega obrazca.
Zato vas prosimo, da izpolnite vse podatke.Ime:  
Priimek:  
Naslov:  
Poštna številka:  
Mesto:  
Email:  
Telefon:  
Spol:


Status:Podatke o ugodnostih kartice zvestobe želim prejemati:
V podjetju YUCCA d.o.o. Rimske Toplice spoštujemo naše zveste kupce in vedno si prizadevamo delovati strankam prijazno. Spoznajte nas in uživajte v ugodnostih Kartice zvestobe YUCCA.

IZJAVA:
S podpisom dovoljujem, da se podatki z mojega pristopnega obrazca shranjujejo in obdelujejo za izvajanje neposrednega trženja in obveščanja o novostih podjetja YUCCA d.o.o. Rimske Toplice.

Strinjam se s pravili za izdajo in uporabo kartice zvestobe YUCCA. Dovoljujem, da YUCCA d.o.o. Rimske Toplice kot upravljavec zbirke osebnih podatkov le-te obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki o nakupih se zbirajo z namenom prilagoditve ponudbe vsakemu posamezniku.
Vsi podatki se lahko uporabljajo za naslednje namene: statistične obdelave, trženjske raziskave, pošiljanje oglasnega gradiva, vabil, spremljanje nakupovalnih vsebin kupcev, telefonsko, pisno ali elektronsko anketiranje. Uporabnik osebnih podatkov je YUCCA d.o.o. Rimske Toplice.

Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. Pri upravljavcu lahko kadarkoli pisno zahteva začasno ali trajno prenehanje uporabe podatkov. Upravljavec osebnih podatkov je dolžan v 15 dneh preprečiti uporabo osebnih podatkov v te namene in o tem pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Blokirani podatki se hranijo še 5 let, nato pa izbrišejo. Če imetnik kartice ni aktiven, se njegovi osebni podatki izbrišejo po 10 letih od njegove zadnje aktivnosti.


Strinjam se z zgoraj navedenimi pogoji »Kartice zvestobe YUCCA«

Pošlji